Wednesday, August 18, 2010

imy,FC


hihi.. betul ni.. imy.
hahaha..

rsa mcm lama x hang out/date dgn dia.
kangen dong.
hahaha..

hahaha..hahaha..hahaha..
ok aku pagi2 ni blur.. -_-"
xtau pe lg nk ngomong.

tp yg pasti aku kangen sma kamu.
jom date.
hihihi.

p/s: i've got an idea. why don't we watch TEKKEN:the movie at alamanda. k! :]
org bilang wayang gmbr ni asyik. hahaha

WTH [actually WTF!]

pagi all !!!

hari ni aku agak fed up.
bkak gmail,
ada2 jak emel iklan2 $$$. [pembiayaan/pinjaman/bisness]
i don't believe in any of this. n i don't wanna know. haha
sblm ni xde pn..
menyemak jer. [sapa punya kerja la ni?!]
ish3..

..ok.mls nk delete.baibai.

p/s: ok.skrg kt opis bc doa.aku stop dulu...huhu

Thursday, August 12, 2010

epal BESAR. oh nikmat ! [tiada unsur 18sx]


[sori kpd pembaca sbb gmbr ni agak seksi]
[kpd yg berpuasa, abaikan gmbr ni..
xpun tutup gmbr ni dgn tgn anda d skrin pc]

hahaha..
sorry tajuk entri kali ni agak melampau.
xda cas tersembunyi k.
eh, xda niat/maksud tersembunyi.
jelas dan nyata. [ada phm?!]
huhu..


OK.sahur pagi ni mmg simple.
x mkn nasik.
x mkn lauk pauk.
mee goreng pn x.
apa lgi spagetti meatball.. slurp!
hahaha..[aku terbayang sekejap]
ish.. x boleh.
BATAL puasa aku.
hahaha..

so, moral of the story..
aku sahur mkn donut 2 ketul.
aku beli donut tu slps bukak puasa smlm.
ingt nk mkn time2 tgh mlm.
rupanya aku tertido. [zzzzzz]
seb baik aku x tdo mati. [bang!bunyi tembakan]
klau x melepas sahur.
hahaha..
alhamdulillah hari kedua aku masih sempat lgi bersahur.
syukran! ana sahur al-dua al-kali al-sudah..
hahahaha..[merepek arab sudah]

p/s: epal besar kalau ente [korg 'dlm bhs arab'] x tau, itu adalah nama saintifik yg diterjemah dlm bhs melayu nya iaitu BIG apple. hahaha.. [ok.stop.konfem korg dh bosan]

aku akhiri entri ini dgn ucapan..
wabillahitaufikwalhidayah..
assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh..


adios! [jgn mrh aku bila korg pelik bc ending entri ni sbb bulan ini kan bln yg mulia, bln ramadhan!] ok! hihihi :]

Wednesday, August 11, 2010

ayuh kita gelek gerudi yuk! erk.

video

korg mesti pelik bila aku post video ni.
tapi aku x kisah. [ada aku kisah! -sambil buat muke menyampah- hahaha]
cuma nk sharing sket kt korg psl awek2 indon yg comel dlm video ni.

ok. bagi org yg BLUR lg...
yg x baca newspaper KOSMO [rabu, 4 Ogos 2010]...
aku mau intro kt korg.
pasal 2 org awek ni, Sinta dan Jojo.
diorg post video diorg kt youtube.
video ni diorg 'mimming' je lagu dangdut tu pakai mulut + buat action2 kelakar + kiut2.
then jadi la video yg menghiburkan. huhuhu
[aku suke tgok video ni sbb diorg mmg cute] hahahaha...

ok, stop it.
sbb utama diorg masuk dlm paper plak, disebabkan video tu yg mencecah 2 juta lebih penonton kt youtube, diorg berdua ditawarkan jadi model/pelakon iklan.
pergh! cayalah..
huhuhu..[sbb comel je kan]
hahaha.. :]

ok.walau ape2pn korg ckp, sblm tu korg layan la video diorg neh.
123..start gelek2 skit..dangduts pipel! hahaha

p/s: sorry ya sinta n jojo. aku pakai vids kmu tanpa kebenaran dlm blog aku nih. ampun sih. ya?
kalau la diorg buat gelek gerudi... konfem nanges c inul.. hahaha [no offense, just joking ya!]

well u guys out there, enjoy the vids! ;]

Tuesday, August 10, 2010

adakah aku bodoh? [ ¿soy estúpido? ]


biar pn dia milik org lain.
aku tetap menyukainya.
tapi.. skrg aku sudah hapus perasaan itu.

sbb aku merasakan aku seorg yg bodoh bila menyukai dan ingin memiliki hak milik org.

¿soy estúpido?

kini bila memandangnya,
aku sudah ubah perasaan itu.
tiada lagi 'pandangan/rasa' yg sama..

TAMAT


puasa beb! puasa bebeh!



bila puasa, aku teringat kt RAYA.
fulus! fulus! fulus! [aku risau]
hahaha..
mana x nya. duit byk pakai time2 cmni..
$$$ ka-ching!

klau cmni kering la poket aku, dompet aku,
ATM AKU! adeh..
parah! [pusing gue d buatnya!]

tiap2 tahun aku d beri tugasan bila menjelang bulan ramadhan..
tugasan atau boleh aku kategorikan sbg TANGGUNGJAWAB!
adeh2! huh..
korek tabung..korek atm..pakai kad kredit..heheh..xda la..

antara tggungjawab utama aku adalah;
kuih2 raya utk rmh family d KCH.
baju2 anak buah ku.
ada 5 org semuanya.
adeh...
klau x beli ckp aku kedekut la plak. huhu
[mentang2 la aku ni kan dh bkerja..haha]
adeh...
n not forgetting baju RAYA for MOM n DAD. [importante]

hmm..nk xnk aku layankan saja..
yg penting RAYA nnti ade la biskut dgn kek RAYA.
harapan drp org seberang ni...hahaha
harap duit aku cukup utk menanggung kesemuanya..
aminnn!

+ aku teringat plak bila pagi raya..DUIT RAYA budak2 kena bagi plak.
adehhhhh! hahaha..pakcik dh daif nak...hahaha

teringat plak yg aku x beli lg baju melayu.
utk RAYA ma..lu pn mau pkai baju baru time RAYA kan..?
hihi..aku pilih kaler HITAM tahun ni x kira apa yg korg kata.
family aku nk kaler yg cerah2.
adeh..aku xmo la..hahhaa
TAPI KALAU BAJET KU X CUKUP, pakai bj melayu thn lepas la nmpknya...
T_T [menanes]

..xpa..aku akur je la pd ketentuan NYA, permudahkanlah segala urursanku.. amin! ;]

p/s: puasa ni aku nk mkn ala kadar je. xmo lebih2. nk kurangkan KILOGRAM aku. hahaha..semoga harapan ku SUKSES! amin!!! ;]

[boleh la aku nmpk macho RAYA ni..hahaha] \(-.-)/