Friday, May 29, 2009

outstation [ serious shit it's true ]

ni la gmbr2 aku masa outstation itu hari sama bdak2 UKK.(unit komunikasi korporat)



gmbr ni masa aku buat rakaman video kt kg. nagalilit, kedah utk program menteri KKLW


ni pn sama..tengok la aku sedang serius shit bengong amik video kt belakang tu..



gmbr ni kt jeti kuah, langkawi..ni plak masa event CIRDAP..kitorg cover utk media kt situ.


gmbr yg pelik ni ditangkap pada waktu malam bulan purnama yg mengambang..aku turut menjadi gila di saat bulan mengambang..haha..

rasukan helang telah menjadikan aku burung helang jadian yg menyerupai manusia sengal..


ni lah bdak2 unit komunikasi korporat. aku. photographer(kamarol). dan dua org PKP(ct & mimi)


disebabkan hotel berjaya resort n spa terlalu jauh dr pekan kuah, langkawi..aku dgn bdak2 lepak kt pub hotel sambil main pool n snooker dll..gmbr2 yg x senonoh masa kt pub tu x ditunjukkan kt blog ni atas tontonan umum.harap maaf!


bak kata fiffiey, "poyo la kami"..hahaha..masa gmbr ni ditangkap, aku tengah layan lagu metallica..hahaha..just kidding!


aku melepaskan kemarahan kt pegawai2 yg kerek masa event tu kt ct..sian kt dia..haha..acah je..

ok.ni plak kamarol yg nk bertukar menjadi otromen taro..aku plak menyampah kt helang..mimi plak syok malu2..ct ja yg slumber didadi..haha..

GREEN is the new PUNK ROCK! [21st century breakdown]











ATTENTION,
to all green day fans!
this new album absolutely satisfied to be heard.
all the tracks rocks your head out.
serius-shit-bengong!!!
hahaha..
so wat r u waiting for???
buy la or download to your nearest sources.
p/s: kalau xdapat carik kt laman web mana2
utk korg download, leh la mintak kt aku
siap2 satu album..
bkn album tu tau.file lagu dia la.
aku akan htr kpd pengguna google talk ja!
dead end!

today's special!


zure yg tamak donut! (fiffiey hanya jeling kelaparan melihat choreo yg sodap tu..)

miss her.


o i miss her laugh n smile n 'kesengalan'!




hahaha..


hari ni aku jumpa dia dgn yg lain.


terubat kangen di hati.~


makan2 pn jadi la.


xda perubahan bersama mereka.


masih sama. (sila rujuk gmbr di bawah)






Monday, May 18, 2009

Seize the day or die regreting the time u lost..

video

Thursday, May 14, 2009

bz tapi hepi!


offline saja.

sejak msuk kt tmpt baru ni aku jarang la online.

kje kt luar je.

ade event aku kluar opis.


best gak.


xla terperap je kt opis yg membeku ni.


haha..